Μίροτιτς: «Σπουδαία ιδέα να έχουμε στο Ντουμπάι μια ομάδα της EuroLeague»

Ο Νίκολα Μίροτιτς δήλωσε πως βλέπει με θετική διάθεση στο ενδεχόμενο επέκτασης της EuroLeague στο Ντουμπάι μέσω της δημιουργίας μι; ομάδας στο Εμιράτο.

Μίροτιτς: «Σπουδαία ιδέα να έχουμε στο Ντουμπάι μια ομάδα της EuroLeague»

Το Ντουμπάι σχεδιάζει μια ομάδα γεμάτη αστέρες, μπάτζετ 40 εκατομμυρίων ευρώ και χορηγία 50 εκατομμύρια ευρώ στην EuroLeague ενώ το όνομα του Νίκολα Μίροτιτς αναδύθηκε το προηγούμενο διάστημα στο προσκήνιο ως υποψήφιο για την... υπερομάδα του Εμιράτου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Mundo Deportivo, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μίλησε σχετικά με την προοπτική επέκτασης της EuroLeague στο Ντουμπάι, τονίζοντας πως:

«Νομίζω είναι σπουδαία ιδέα να έχουμε ομάδα στο Ντουμπάι, γιατί όχι; Αυτή τη στιγμή η EuroLeague έχει ανάγκη από αλλαγές. Τα χρήματα που προσφέρονται και οι πόρτες που ανοίγουν με τη δημιουργία ομάδας εκεί... Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ ωραία ιδέα» επεσήμανε ο Ισπανός φόργουορντ.

Εξάλλου, οι 13 μέτοχοι της ECA βρέθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενώ ο Μάρσαλ Γκλίκμαν, CEO της Euroleague Basketball είχε δηλώνει ενθουσιασμένος με την προοπτική της επέκτασης στο Ντουμπάι.