Κάτας: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία»

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για την ήττα της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τον Παναθηναϊκό και εξήγησε τι πήγε στραβά.

Κάτας: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αν και κόντρα στον Παναθηναϊκό γύρισε από το -9 δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτό το ματς. Ο Όντεντ Κάτας μετά το τέλος του αγώνα εξήγησε τι πήγε στραβά για την ομάδα του και ηττήθηκε από τους «πράσινους», ενώ αναφέρθηκε και στο σύντομο πέρασμα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

«Προφανώς όταν ένα παιχνίδι τελειώνει έτσι, όλοι σκέφτονται το τελευταίο σουτ. Βγήκαμε στο πρώτο δεκάλεπτο πολύ κακοί, δεν ήμασταν επιθετικοί, δεν τους κάναμε τίποτα δύσκολο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε πολύ καλύτερα, όλοι. Τουλάχιστον να τους οδηγήσουμε σε δύσκολα σουτ. Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλα σουτ, από μεγάλους παίκτες. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς, ειδικά εκτός έδρας. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία απόψε.

Ο Άλεξ Πόιθρες μάς λείπει πολύ. Προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό αυτό, εκ των έσω. Ελπίζουμε να τον έχουμε σύντομα κοντά μας, γιατί τον χρειαζόμαστε.

Έχω αφήσει πίσω ό,τι έγινε με μένα και τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν εύκολη η κατάσταση τότε. Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί έφυγα τότε, αλλά το έχω αφήσει πίσω. Έτσι είναι η ζωή των προπονητών», ανέφερε ο Κάτας.