Ομπράντοβιτς: «Δείξαμε μεγάλη καρδιά, φαβορί για Final Four ο Ολυμπιακός»

Στους λόγους για τους οποίους η Μονακό έφτασε στη νίκη ανέλυσε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος εκθείασε και τον Ολυμπιακό.

Ομπράντοβιτς: «Δείξαμε μεγάλη καρδιά, φαβορί για Final Four ο Ολυμπιακός»

Η Μονακό επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 64-60 και ο Σάσα Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, κάναμε μια φοβερή εμφάνιση. Θύμιζε παιχνίδι πλέι οφ, με πολλή τακτική και πολλή δύναμη. Ο τρόπος που παίξαμε... Δείξαμε μεγάλη καρδιά και για αυτό κερδίσαμε σήμερα. Όλοι συνέβαλαν σε αυτό.

Είχαμε πολύ θετική ενέργεια, ίσως για πρώτη φορά δεν ένιωσα κάτι αρνητικό. Υπήρχε μια ενέργεια στο γήπεδο που δεν την είχα ξαναδεί. Ήταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι και δεν ξέρω πως θα εμφανιστούμε σε δύο ημέρες. Αν υπάρχει θετική αύρα από τον πάγκο, όλα μπορούν να πάνε καλά.

Ο Γιοάν Μακουντού ήταν απίστευτος από την στιγμή που μπήκε στο ματς. Άλλαξε το κλίμα και μαζί του αρχίσαμε να αμυνόμαστε καλύτερα. Ο Τζέιμς είναι ο παίκτης-κλειδί για εμάς και όταν έχει αυτή την νοοτροπία, τότε πολλά μπορούν να γίνουν. Μπαίνει μπροστά και στηρίζει την ομάδα.

Για τον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Είναι από τα φαβορί για το Final Four, Έχει παίκτες με πολλή εμπειρία, ξέρουν πως να μοιράζουν την μπάλα και μερικές φορές το κάνουν φανταστικά».