Ολυμπιακός: Με φόρα στο Πριγκιπάτο

Ο Ολυμπιακός με την ψυχολογία σε άριστα επίπεδα δοκιμάζεται απόψε στο άντρο της Μονακό.

Ολυμπιακός: Με φόρα στο Πριγκιπάτο

Έχοντας ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του και με ηθικόν ακμαιότατο ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει εις πέρας μια δύσκολη εβδομάδα στην Ευρωλίγκα. Τους «ερυθρόλευκους» περιμένουν δυο άκρως απαιτητικά παιχνίδια, με Μονακό απόψε και Βίρτους την Πέμπτη.

Με τη σειρά τους το καθένα, και η αρχή γίνεται από τη σημερινή μάχη στο Πριγκιπάτο (20:00, Novasports 4), όπου είναι όλη η προσοχή των Πειραιωτών. Ολυμπιακός και Μονακό με ρεκόρ 11-6 είναι στην κορυφή της Ευρωλίγκας, όπου βρίσκονται επίσης Ρεάλ, Μπασκόνια και Μπαρτσελόνα. Ο νικητής θα πάρει κεφάλι και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι εκείνοι που θα παραμείνουν στο ρετιρέ. Βέβαια, όπως είναι η κατάσταση και με όλες τις ομάδες σχεδόν μαζί, σχετικό είναι αυτό.

Μπαίνοντας στον β’ γύρο, το κυριότερο είναι ο Ολυμπιακός να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, ώστε στο τέλος να είναι στην πρώτη τετράδα και να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Τώρα τι πρώτος, τι δεύτερος, τι τρίτος και τι τέταρτος, μικρή σημασία έχει, καθώς θα είναι δυνατές και οι ομάδες που θα ακολουθούν (μπορεί π.χ. να είναι η Εφές από την 5η θέση και κάτω). Όλα αυτά βέβαια θα μας απασχολήσουν εν καιρώ.