Ολυμπιακός: Διπλό ταξίδι - πρόκληση για τους Πειραιώτες (vid)

Ο Ολυμπιακός, πανέτοιμος, για τα παιχνίδια με Μονακό και Βίρτους στη Euroleague.

Ολυμπιακός: Διπλό ταξίδι - πρόκληση για τους Πειραιώτες (vid)

Μια εβδομάδα-πρόκληση περιμένει τον Ολυμπιακό. Στην πρώτη διαβολοβδομάδα του νέου έτους στην Ευρωλίγκα, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Τρίτη τη Μονακό (20.00) και την Πέμπτη τη Βίρτους (21.30). Αμφότερα τα παιχνίδια εκτός έδρας και οι Πειραιώτες θέλουν τουλάχιστον μία νίκη για να παραμείνουν στα ψηλά της βαθμολογίας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στο Πριγκιπάτο και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί. Σε μια έδρα-κλουβί (το σημείωσε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας) ο Θρύλος καλείται να πιστοποιήσει την εξαιρετική του κατάσταση και να πάρει μια ακόμη σπουδαία νίκη.

Οι δυο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους. Η Μονακό μπορεί να πρωτοεμφανίστηκε πέρυσι στην Ευρωλίγκα, αλλά ήδη μετράει 8 κόντρες με τον Ολυμπιακό (στο 4-4 το σκορ). Οι μονομαχίες στα περσινά πλέι οφ δεν έχουν ξεχαστεί από κανέναν, με τους Πειραιώτες στο πέμπτο παιχνίδι να παίρνουν την πρόκριση για το φάιναλ φορ.

Όποια ομάδα μπορέσει να κάνει το παιχνίδι της και βγάλει εκτός ρυθμού την άλλη, θα είναι και αυτή που θα πάρει τη νίκη. Ο Μπαρτζώκας περιμένει και πάλι από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στην άμυνα, όπως έκαναν και κόντρα στην Ολίμπια Μιλάνο. Η Μονακό διαθέτει παίκτες-δολοφόνους και ο Ολυμπιακός καλείται να τους εξολοθρεύσει.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό, ενώ και στο Πριγκιπάτο οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς στο γήπεδο θα βρεθούν και αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.