Μαχμούτογλου: «Ο Παναθηναϊκός θα δείξει αντίδραση στο ΟΑΚΑ»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ παραχώρησε ο Μελίχ Μαχμούτογλου.

Μαχμούτογλου: «Ο Παναθηναϊκός θα δείξει αντίδραση στο ΟΑΚΑ»

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει αύριο (10/1) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague και ο Μελίχ Μαχμούτογλου παραχώρησε δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση.

Ο Τούρκος σουτέρ αναφέρθηκε στην κακή εικόνα των δύο ομάδα στους τελευταίους αγώνες λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Παναθηναϊκός θα βγάλει αντίδραση μπροστά στους οπαδούς του.

Για την κατάσταση της Φενέρ δήλωσε πως η ήττα στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις τους συσπείρωσε και πως και αυτοί θέλουν να βγάλουν αντίδραση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από Ζαλγκίρις: «Περάσαμε μια περίοδο που ήμασταν μακριά από τα αποτελέσματα που θέλαμε στην Euroleague. Η επίδοσή μας στο παιχνίδι της Ζαλγκίρις ήταν ιδιαίτερα απογοητευτική. Αλλά μετά από αυτό, μαζευτήκαμε ως ομάδα και δείξαμε πολύ καλύτερη αντίδραση στο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα.»

Για την εικόνα των δύο ομάδων: «Ξέρουμε ότι πρέπει να εκτελεστούμε πολύ καλύτερα αμυντικά και να λειτουργήσουμε ως ομάδα. Αυτά θα προσπαθήσουμε να τα δείξουμε ξανά στο γήπεδο ξεκινώντας από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ούτε ο αντίπαλος μας κάνει καλή σεζόν, αλλά έχει ποιοτικό ρόστερ.»

Για το τι πρέπει να περιμένουν από τον Παναθηναϊκό: «Θα θέλουν επίσης να δείξουν την αντίδρασή τους μπροστά στους οπαδούς τους. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για 40 λεπτά και να δείξουμε τι έχουμε δουλέψει. Γνωρίζουμε τη σημασία αυτής της διπλής εβδομάδας για εμάς και θέλουμε να αρχίσουμε να κερδίζουμε ξανά».