Μπαρτζώκας για Μονακό: «Απαιτητικό ματς που πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Μονακό, την Τρίτη (10/1, 20.00).

Μπαρτζώκας για Μονακό: «Απαιτητικό ματς που πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε» (vid)

Δύο δύσκολα ματς μακριά από τον Πειραιά έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Την Τρίτη (10/1, 20.00) πρώτα με αντίπαλο τη Μονακό.

«Είμαστε στην εξέλιξη της χρονιάς και εμείς προσπαθούμε να βελτιώσουμε το ομαδικό μας παιχνίδι. Όταν οι συνθήκες μας το επιτρέπουν παίζουμε καλά, υπάρχουν και φορές που δεν το καταφέραμε και το έχουμε πληρώσει. Παράδειγμα το ματς με τη Μονακό στον πρώτο γύρο. Υποτιμήσαμε την αναμέτρηση και δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Προτεραιότητά μας είναι να αγωνιστούμε όπως πρέπει για να κερδίσουμε», ανέφερε ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας.

Για τη Μονακό είπε: «Βάζει δύσκολα σε όλες τις ομάδες, παίκτες που σε απομόνωση, όπως οι Οκόμπο και Μάικ Τζέιμς είναι πολύ καλοί. Είναι αθλητική ομάδα στους ψηλούς, οι πλάγιοι παίκτες όπως ο Ντιαλό μπορούν να παίξουν καλά στο αμυντικό κομμάτι και σημαντικό ρόλο. Είναι ομάδα που δεν πρέπει να βγεις από το πλάνο σου για να μπορέσεις να παίξεις. Το γήπεδο είναι ιδιαίτερο και μικρό. Ένα απαιτητικό ματς που πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε».

Για τους φιλάθλους που θα βρεθούν μαζί τους: «Είναι καλή συνθήκη, ιδίως όταν είναι ταξίδι με δύο εκτός έδρας. Πρέπει να συνοδεύεται και από καλά αποτελέσματα για να γίνει τέλεια η εκδρομή τους».