Παρελθόν από την Eφές Αναντολού ο Πολονάρα, ανακοινώθηκε από την Ζαλγκίρις Κάουνας!

Νέος παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας είναι ο Ακίλε Πολονάρα, αφού, προηγουμένως, έλυσε την συνεργασία του με την Eφές Aναντολού

Παρελθόν από την Eφές Αναντολού ο Πολονάρα, ανακοινώθηκε από την Ζαλγκίρις Κάουνας!

Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...

Έτσι οι πληροφορίες από την Παρασκευή ότι ο Ακίλε Πολονάρα θα γίνει κάτοικος του Κάουνας προκειμένου ν' αγωνιστεί με τα πράσινα της Ζαλγκίρις, αφήνοντας την Εφές Αναντολού επιβεβαιώθηκαν με λίγες ώρες καθυστέρηση.

Ο Iταλός, διεθνής, φόργουορντ, αφού έλυσε την συνεργασία του με τους πρωταθλητές Eυρώπης την τελευταία διετία ((σ. οι Τούρκοι δεν ήταν ικανοποιημένοι από την απόδοση του κι εκείνος από τον χρόνο χρησιμοποίησης του μ' αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι δύο πλευρές σε ένα συναινετικό διαζύγιο...), συμφώνησε με τους Λιθουανούς για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αφού η ομάδα στην έδρα της οποίας θα διεξαχθεί το φετινό Final Four της Εuroleague, έκανε το κόλπο γκρόσο και μπήκε σφήνα στην διαφαινόμενη μετακόμιση του στην Μπολόνια, για λογαριασμό της Βίρτους.

Σημειωτέον, ότι σε 15 παιχνίδια με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν ο Ιταλός είχε 2.8 πόντους και 2.2 ριμπάουντ αγωνιζόμενος κατά μέσο όρο για 11'25".

Αυτή είναι η δεύτερη.... χειμερινή προσθήκη των Λιθουανών, μετά από εκείνη του Αϊζάια Τέιλορ, ο οποίος επίσης είχε ξεκινήσει τη χρονιά με την ομάδα της Πόλης και ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του άτυχου Κίναν Έβανς, που θα μείνει εκτός για 6-8 μήνες μετά τη ρήξη αχιλλείου που υπέστη στη 17η αγωνιστική της EuroLeague στο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Υπενθυμίζεται ότι οι μεταγραφές από μία ομάδα της EuroLeague σε μία άλλη μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 19:00.