Γκιλ: «Ο θάνατος του Χάνεϊκατ μας ένωσε»

Ο Άντονι Γκιλ αναφέρθηκε στη φετινή ομάδα της Χίμκι και παράλληλα τόνισε πως ο θάνατος του Τάιλερ Χάνεϊκατ "χτύπησε" και ένωσε όλα τα μέλη του συλλόγου. "Η ενέργεια και ο χαρακτήρας του μας έφερνε ζωή. Θα τον θυμόμαστε για πάντα", τόνισε.

Γκιλ: «Ο θάνατος του Χάνεϊκατ μας ένωσε»

O Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ της Χίμκι, Άντονι Γκιλ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague τόσο για την ομάδα του, όσο και για τον θάνατο του Τάιλερ Χάνεϊκατ, με τον οποίο υπήρξαν φίλοι και συμπαίκτες: «Στη Χίμκι έχουμε μία διαφορετική κατάσταση, εξαιτίας όλων όσων έχουν συμβεί με τον Τάιλερ. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε και προσωπικά να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος συμπαίκτης. Θέλω να έχω καλή σχέση με όλους τους συμπαίκτες μου και να μοιράζομαι θέματα της ζωής τους. Θέλω να ξέρουν πως θα έχουν κάποιον να μιλήσουν αν το χρειαστούν, να θεωρούν πως είμαστε οικογένεια.

Αυτό που έγινε στον Τάιλερ μας χτύπησε όλους και μας ένωσε. Δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με το μπάσκετ εδώ. Είναι η αληθινή ζωή. Πρέπει να είμαστε οικογένεια. Κανείς δεν το περίμενε αυτό που συνέβη. Ήμουν συγκάτοικος του στα εκτός έδρας παιχνίδια και δεν είχα καταλάβει τίποτα. Είναι δύσκολο για κάποιους ανθρώπους να ζουν σε ξένη χώρα και σε μία διαφορετική κουλτούρα, ειδικά αν δεν μπορούν να προσαρμοστούν. Ο Ταίλερ ήταν ένα σπουδαίο κομμάτι της ομάδας. Η ενέργεια και ο χαρακτήρας του μας έφερνε ζωή. Θα τον θυμόμαστε για πάντα».