Ολυμπιακός: Κίνηση-ματ από τους Αγγελόπουλους για την παραμονή Βεζένκοφ

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έδειξαν έμπρακτα πόσο πολύ θέλουν τον Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό 

Ολυμπιακός: Κίνηση-ματ από τους Αγγελόπουλους για την παραμονή Βεζένκοφ

O Σάσα Βεζένκοφ λοιπόν συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του που θα λήγει τώρα το 2025 (αντί του 2024). Ήταν κάτι που είχαν έννοια στο λιμάνι και δη οι αδελφοί Αγγελόπουλοι. Αφενός για να επιβραβεύσουν τον παίκτη για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του ως τώρα φέτος, κι αφετέρου για να μην βγουν τελείως χαμένοι όταν και εάν ο Σάσα πάρει την απόφαση να παίξει στο ΝΒΑ.

Ολυμπιακός: Μέχρι το 2025 στο λιμάνι ο Σάσα Βεζένκοφ!

Από τη συγκεκριμένη εξέλιξη μπορούμε να πούμε ότι βγήκαν ωφελημένες και οι δύο πλευρές. Τόσο η μεριά του παίκτη που είδε τις απολαβές του να αυξάνονται κατά σημαντικό βαθμό, όσο και η μεριά του Ολυμπιακού με το ποσό του Nba-out να μεγαλώνει. Πλέον, με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στην άλλη όχθη του Ατλαντικού δεν θα μπορεί να καλύψει εξ ολοκλήρου τη ρήτρα ομάδα του ΝΒΑ και θα χρειαστεί να συνεισφέρει και ο ίδιος ο παίκτης εφόσον θέλει να πάει στις ΗΠΑ.

Για την ώρα πάντως, δεν φαίνεται να …καίγεται να παίξει στο ΝΒΑ ο Βεζένκοφ. Φάνηκε και από τα λόγια του, νιώθει μια χαρά στο λιμάνι και είναι στο μέρος που αγαπά. Η λογική έτσι λέει ότι θα μείνει τουλάχιστον άλλη μια χρονιά στον αγαπημένο του Ολυμπιακό! Κι από κει και πέρα βλέπουμε.

Βεζένκοφ: «Κομμάτι του εαυτού μου, το μέρος που ανήκω ο Ολυμπιακός»