Λούτσιτς για Καμπάτσο: «Εγώ δεν είχα τέτοια συμβόλαια στη Σερβία»

Για τα ποσά που έπαιρνε όταν έπαιζε στη Σερβία μίλησε ο Λούτσιτς με αφορμή το συμβόλαιο του Καμπάτσο με τον Ερυθρό Αστέρα.

Λούτσιτς για Καμπάτσο: «Εγώ δεν είχα τέτοια συμβόλαια στη Σερβία»

Για την αύξηση των ποσών των συμβολαίων στη Σερβία μίλησε ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς με αφορμή τη γνωστοποίηση του συμβολαίου του Φακούντο Καμπάτσο με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου δήλωσε πως... ζηλεύει γιατί ποτέ δεν έλαβε τέτοιο ποσό για να παίξει στην πατρίδα του, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον τραυματισμό του και το πότε βλέπει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για Καμπάτσο και τα συμβόλαια στη Σερβία: «Ειλικρινά, ζηλεύω λίγο, γιατί δεν μπόρεσα να παίξω σε μια ομάδα με τέτοιο μπάτζετ και ταυτόχρονα να είμαι στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, σε έναν σύλλογο που νιώθω καλά. Έπρεπε να ψάξω αλλού για καλύτερους μισθούς. Από τη μία πλευρά, είναι καλό που ήρθε η ώρα οι παίκτες να μπορούν να παίξουν για πολλά χρήματα στη Σερβία, στη χώρα όπου γεννήθηκαν, χωρίς να χρειάζεται να ψάξουν μακριά από την πατρίδα τους. Δεν ήταν μια πολυτέλεια που μπορούσαμε να αντέξουμε οικονομικά.

Το εισόδημά μου για πέντε χρόνια στην Παρτιζάν όταν έπαιζα, μπορεί να είναι στο επίπεδο του μισθού ενάμιση μήνα ορισμένων παικτών του Ερυθρού Αστέρα τώρα, και με μερικούς παίκτες ίσως μόνο ενός μήνα. Δεν μιλάω μόνο για τα πέντε χρόνια μου στον σύλλογο αλλά και για τους συμπαίκτες μου εκείνη την περίοδο. Η φιλοσοφία είναι εντελώς διαφορετική τώρα, οπότε δεν μπορεί να συγκριθεί».

Για τον τραυματισμό του: «Χτύπησα κατά τη διάρκεια της προπόνησης πριν από τέσσερις εβδομάδες. Τις πρώτες τρεις ή τέσσερις ημέρες, η ίδια η διάγνωση, λαμβάνοντας υπόψη το πρόβλημα που είχα με τον αγκώνα μου από πριν, σχετιζόταν περισσότερο με αυτό. Ούτε οι γιατροί ούτε εγώ πιστεύαμε ότι θα ήταν σοβαρός τραυματισμός.

Μετά την εξέταση από ειδικό, επιβεβαιώθηκε μερική ρήξη συνδέσμου, οπότε μου τοποθετήθηκε νάρθηκας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Λογικά θα επιστρέψω στη δουλειά στις αρχές του 2023, ενισχύοντας πρώτα από όλα το χέρι μου, ενώ στη συνέχεια θα ενταχθώ σιγά σιγά με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις»