Παναθηναϊκός: Την τελευταία στιγμή η απόφαση για Γουόλτερς

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς είπε πως την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Νέιτ Γουόλτερς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Την τελευταία στιγμή η απόφαση για Γουόλτερς

Ο Νέιτ Γουόλτερς είναι καλύτερα, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, η συμμετοχή του Αμερικανού με τον Ολυμπιακό θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Αναλυτικά, ο προπονητής του ΠΑΟ, Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε:

Για το ντέρμπι της Παρασκευής: «Όλα τα παιχνίδια στην Euroleague είναι σημαντικά. Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό είναι σπέσιαλ παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε πολύ καλά και έξυπνα, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε πολλά καλά πράγματα στο παρκέ. Όπως έχω ξαναπεί σε αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικό να κάνουμε πολλά καλά πράγματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Για το sold out στην αναμέτρηση: «Πάντα παίζουμε για τους φιλάθλους μας. Φυσικά και θα παίξουμε για αυτούς στο ντέρμπι. Η υποστήριξή τους είναι πολύ σημαντική για εμάς. Όμως, στο γήπεδο θα πρέπει να σκεφτόμαστε μπασκετικά και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε πολύ καλά, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για τα στοιχεία που θέλει από τους παίκτες του στο συγκεκριμένο ματς: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Δεν είναι έξυπνο να σκεφτόμαστε για έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι ή τις προηγούμενες εβδομάδες, γιατί στόχος μας είναι να δώσουμε το 100% και να είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Θα πρέπει να παίξουμε καλά σε άμυνα και επίθεση, να παίξουμε με ενέργεια και στα 40 λεπτά, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πιστέψουμε στη νίκη. Θα πάμε στο γήπεδο για να παίξουμε τον Ολυμπιακό και με πίστη για τη νίκη».

Για την κατάσταση του Ουόλτερς: «Έχουμε προπόνηση σήμερα και θα δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Ουόλτερς. Νομίζω πως θα αποφασιστεί η συμμετοχή του πριν τον αγώνα. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι καλά».