Καμπάτσο: «Θα κάνω το καλύτερο για τον Ερυθρό Αστέρα»

Αποφασισμένος να κάνει το καλύτερο για τον Ερυθρό Αστέρα εμφανίστηκε ο Φακούντο Καμπάτσο, μετά το ντεμπούτο του στη νίκη (86-57) επί της Μπόρατς.

Καμπάτσο: «Θα κάνω το καλύτερο για τον Ερυθρό Αστέρα»

Πανευτυχής για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Φακούντο Καμπάτσο, μετρά το ντεμπούτο του στους «ερυθρόλευκους» στη νίκη (86-57) επί της Μπόρατς.

Ο Αργεντινός γκαρντ έγραψε 11 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3/6 σουτ σε 19 λεπτά στο παρκέ και τόνισε:

«Ήμουν νευρικός στην αρχή. Είμαι ενθουσιασμένος. Όταν ξύπνησα το πρωί απλώς ήθελα να παίξω. Έπαιξα με μεγάλη ενέργεια και προσπάθησα να πάρω σωστές αποφάσεις. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα».

Για τη στήριξη του κόσμου προς το πρόσωπό του και τη συμβουλή που του έδωσε ο Λούκα Βιλντόζα, σημείωσε: «Δεν το περίμενα, ήταν τρελό. Θα κάνω το καλύτερο για αυτή την ομάδα. Προσπαθώ να απολαμβάνω τους οπαδούς της ομάδας. Αυτό προσπαθώ να κάνω».

Όσον αφορά τον αγώνα με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα που ακολουθεί, εκεί όπου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του και στην Euroleague με τους «ερυθρόλευκους», απάντησε:

«Ελπίζω πως θα υπάρξει περισσότερος κόσμος. Είναι τρελό να βλέπεις σημαίες της Αργεντινής στο γήπεδο. Πρέπει να απολαύσουμε το παιχνίδι και να το απολαύσει ο κόσμος μαζί μας.

Τώρα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας, κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ο κόσμος το ξέρει. Είναι τρελό που τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε 1,5 ώρα. Θα είναι χαοτικό. Δεν μπορώ να περιμένω. Αυτή η ενέργεια δίνει κίνητρο στην ομάδα και πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε για να κερδίσουμε».