Γκριγκόνις: «Δεν μπορείς να σταματήσεις τους παίκτες της Εφές, μόνο να τους περιορίσεις»

Δηλώσεις κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Τουρκία, ενόψει του ματς με την Εφές έκανε ο Μάριους Γκριγκόνις

Γκριγκόνις: «Δεν μπορείς να σταματήσεις τους παίκτες της Εφές, μόνο να τους περιορίσεις»

Για την Τουρκία αναχώρησε σήμερα (22/12) ο Παναθηναϊκός με τον Μάριους Γκριγκόνις να είναι ξανά στην αποστολή μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην προηγούμενη επίσκεψη των «πρασίνων» στην Κωνσταντινούπολη και την συντριβή από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Λιθουανός γκαρντ μίλησε για τη δυσκολία της αναμέτρησης κόντρα στην Εφές (23/12, 7:30μμ), τις 2 σερί ήττες που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία, ενώ αναφέρθηκε και στο αν είναι έτοιμος να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη δική του ετοιμότητα: «Έχω κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα. Θα δούμε τι μπορώ να δώσω σε αυτό το σημείο».

Για την αγωνιστική άνοδο του Παναθηναϊκού και τις ήττες στην Ισπανία: «Η ομάδα παίζει καλά, καλύτερα από την αρχή της χρονιάς και πρέπει να συνεχίσουμε, να μην αφήσουμε τις δύο ήττες στην Ισπανία να μας επηρεάσουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Στην Euroleague κάθε αγώνας είναι δύσκολος, είναι μια μάχη. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι τραυματίας ή αν από μια ομάδα λείπουν παίκτες. Πρέπει να δίνεις ό,τι μπορείς κάθε μέρα».

Για την Εφές: «Έχουν κάποιους από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague. Δεν μπορείς να τους σταματήσεις τελείως, μόνο να τους περιορίσεις, να τους κάνεις να νιώσουν άβολα. Πρέπει και εκείνοι να ανησυχούν για το δικό μας παιχνίδι. Δεν υπάρχει ένα κλειδί για την επιτυχία, πρέπει να κάνεις καλά τις μικρές λεπτομέρειες για να κερδίσεις».