Αναντολού Εφές: Κανονικά με Παναθηναϊκό ο Λάρκιν

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε πως ο Σέιν Λάρκιν θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση της Αναντολού Εφές απέναντι στον Παναθηναϊκό (23/12). 

Αναντολού Εφές: Κανονικά με Παναθηναϊκό ο Λάρκιν

Με σημαντική ενίσχυση θα παραταχθεί η Αναντολού Εφές απέναντι στον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (23/12, 19:30) για την 15η αγωνιστική της EuroLeague καθώς θα αγωνιστεί κανονικά ο Σέιν Λάρκιν όπως έκανε γνωστό ο Εργκίν Αταμάν.

«Ελπίζω ότι ο Λάρκιν θα είναι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτή την στιγμή είναι στις ΗΠΑ για τις τελικές του εξετάσεις. Θα κάνει προπόνηση την Πέμπτη (22/12) και περιμένουμε να παίξει την Παρασκευή. Λογικά δεν θα είναι ο… κανονικός Λάρκιν ακόμη, αλλά σίγουρα θα πάρει ρυθμό με τη συμμετοχή του», ήταν τα λόγια του Τούρκου προπονητή.

Αυτή την στιγμή, ο Αμερικανός γκαρντ είναι στις ΗΠΑ για το τελευταίο ιατρικό τσεκάρισμα, ενώ την Πέμπτη (22/12) οι άνθρωποι της Εφές περιμένουν ο Λάρκιν να προπονηθεί κανονικά.

Ο Λάρκιν έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι φέτος με την Εφές, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι το καλοκαίρι, εξαιτίας ενός τραυματισμού που αποκόμισε από το EuroBasket 2022 με την εθνική ομάδα της Τουρκίας.