Βιλντόζα για Καμπάτσο: «Με την άφιξή του μπαίνουμε στα play-offs»

Ο Λούκα Βιλντόζα αναφέρθηκε στην άφιξη του Φακούντο Καμπάτσο, ενώ δήλωσε πως ο Ερυθρός Αστέρας με τη μεταγραφή του Αργεντίνου μπορεί να μπει στα play-offs.

Βιλντόζα για Καμπάτσο: «Με την άφιξή του μπαίνουμε στα play-offs»

Ο Λούκα Βιλντόζα εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τον ερχομό του Φακούντο Καμπάτσο, στο Βελιγράδι, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως με την μεταγραφή του συμπατριώτη του ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να περάσει στα play-offs της EuroLeague.

«Δεν έχουμε ειδωθεί ακόμα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που αποφάσισε να υπογράψει με εμάς. Πιστεύω πως δεν θα έχει παράπονο εδώ, ξέρει πως οι οπαδοί και ο οργανισμός είναι εξαιρετικοί. Η ομάδα μας είναι ήδη πολύ δυνατή, και θεωρώ πως με την άφιξη του θα μπορέσουμε να μπούμε στα play-offs», δήλωσε αρχικά ο 27χρονος γκαρντ.

Επιπλέον, μίλησε για την επικράτηση της Αργεντινής επί της Γαλλίας στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Ούρλιαζα όταν πήγαμε στα πέναλτι, και μόλις κερδίσαμε χοροπηδούσα από την χαρά μου. Μετά από πολλές απόπειρες, επιτέλους ο Μέσι οδήγησε την χώρα μας σε παγκόσμιο τίτλο», είπε κλείνοντας ο Βιλντόζα.