Μουμπρού για Παναθηναϊκό: «Με την έλευση Μπέικον έχουν αλλάξει πολλά»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό για την EuroLeague παραχώρησε ο τεχνικός της Βαλένθια, Άλεξ Μουμπρού.

Μουμπρού για Παναθηναϊκό: «Με την έλευση Μπέικον έχουν αλλάξει πολλά»

Η Βαλένθια υποδέχεται αύριο (13/12 9:45μμ) τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague και ο Άλεξ Μουμπρού παραχώρησε δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση.

Ο τεχνικός των Ισπανών μίλησε την αλλαγή της εικόνας των «πρασίνων» μετά την έλευση του Ντουέιν Μπέικον, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ στην άμυνα.

«Είναι μία αθλητική ομάδα, παίζει αρκετά το ένας με έναν, ειδικά μετά την έλευση του Μπέικον, ο οποίος τους δίνει πολλά και είναι πολύ καλός σκόρερ. Έχουν αλλάξει αρκετά και πρόσφατα παίζουν πολύ καλύτερα. Έχουν ένα σερί δύσκολων νικών και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά στην άμυνα θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και γενικά να παίξουμε καλά ως ομάδα γιατί παίζουν καλά το ένας με έναν. Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς, σκληροί στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τους παίκτες τους, καθώς διαθέτουν καλούς παίκτες με καλά ατομικά χαρακτηριστικά», δήλωσε ο Άλεξ Μουμπρού.

Ο Κάιλ Αλεξάντερ από την πλευρά των παικτών τόνισε: «Όλα τα παιχνίδια στην EuroLeague είναι δύσκολα και παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που αποδίδει καλά το τελευταίο διάστημα. Θα πρέπει να παίξουμε όπως στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος (σ.σ. με την Χιρόνα). Να τρέξουμε, να παίξουμε με ένταση και ομαδικά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και θα πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς».