Λούντζης: «Όταν είσαι Ολυμπιακός όλα τα παιχνίδια είναι must win»

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Μιχάλης Λούντζης ξεκαθάρισε πως όλα τα ματς για την ομάδα του Πειραιά είναι must win.

Λούντζης: «Όταν είσαι Ολυμπιακός όλα τα παιχνίδια είναι must win»

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Τρίτη (13/12, 20.00) την Φενέρμπαχτσε και όπως τόνισε ο Μιχάλης Λούντζης και σε αυτή την αναμέτρηση η νίκη είναι επιβεβλημένη.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή και καλοδουλεμένη ομάδα, που αυτή τη στιγμή είναι πρώτη», υποστήριξε ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε «Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μπούμε δυνατά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Παίζουμε στην έδρα μας και μαζί με τον κόσμο μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και που δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση, νομίζω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάποιον. Πάμε για να πάρουμε τη νίκη>

Σίγουρα η Φενέρ κάτι κάνει καλά και για αυτό είναι πρώτη. Εμείς θα ξεκινήσουμε από την άμυνα, όπως προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και ακολουθήσουμε το πλάνο, θα μπορέσουμε να τους περιορίσουμε. Τους έχουμε μελετήσει, έχουμε δει στο βίντεο τι πρέπει να κάνουμε και αυτό που μένει είναι να το δείξουμε και στο γήπεδο. Όταν είσαι Ολυμπιακός όλα τα παιχνίδια είναι must win. Για αυτό είπα και πριν πως δεν φοβόμαστε κανέναν. Οπότε θα μπούμε μέσα για να το πάρουμε».