Ράντονιτς: «Καλή ομάδα με καλούς παίκτες η Βαλένθια - Η σεζόν είναι μεγάλη και τα παιχνίδια πολλά»

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Ισπανία, όπου την Τρίτη (13/12, 21:45) θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια για την 13η αγωνιστική της Eυρωλίγκα.

Ράντονιτς: «Καλή ομάδα με καλούς παίκτες η Βαλένθια - Η σεζόν είναι μεγάλη και τα παιχνίδια πολλά»

Ο προπονητής των «πράσινων» Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το συγκεκριμένο αγώνα με τους Ισπανούς αλλά και για την βελτίωση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, το πρώτο με την Βαλένθια, μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Ο Ντούμπλιεβιτς είναι ένα από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε καλά. Στα προηγούμενα ματς ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Η σεζόν είναι μεγάλη και τα παιχνίδια είναι πολλά. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα - βήμα».

Από την πλευρά των παικτών ο Λευτέρης Μαντζούκας δήλωσε:

«Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σερί και θέλουμε να το μεγαλώσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Η Βαλένθια είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει κάνει εκπλήξεις φέτος. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Πρέπει να μπούμε στο 100% και να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Είμαστε έτοιμοι, προσπαθούμε γενικά να προσαρμοζόμαστε στα επιθετικά όπλα του αντιπάλου και ελπίζω να το δείξουμε και στο γήπεδο».