Νέντοβιτς: «Έχω βάλει κι άλλο ένα σουτ στον Ολυμπιακό»

Ο Σέρβος σκόρερ του Ερυθρού Αστέρα Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε για το τεράστιο σουτ που έβαλε στο ντέρμπι με την Παρτιζάν, αλλά και για το τρίποντό του απέναντι στον Μουσταφά Φαλ κόντρα στον Ολυμπιακό

Νέντοβιτς: «Έχω βάλει κι άλλο ένα σουτ στον Ολυμπιακό»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ο… πιο δημοφιλής στη Σερβία αυτές τις ημέρες μετά το εκπληκτικό σουτ που έβαλε στην εκπνοή του μεγάλου ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς αναφέρθηκε στο buzzer beater που έκρινε το ντέρμπι του Βελιγραδίου, το οποίο χαρακτήρισε το μεγαλύτερο σουτ της καριέρας του.

Ο Σέρβος άσος ωστόσο θυμήθηκε και το εντυπωσιακό τρίποντο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ μπροστά στον Μουσταφά Φαλ, που κι εκείνο ουσιαστικά έκρινε το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήμουν σίγουρος ότι θα έμπαινε! Είχα στο μυαλό μου ότι θα πετύχαινα το καλάθι της νίκης. Σε κάθε περίπτωση, η νίκη ήλθε μέσα από την άμυνά μας. Δεν σταματάμε! Ανυπομονούμε για την επόμενη προπόνηση» εξήγησε μετά από το τέλος του αγώνα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ήταν ίσως το πιο μεγάλο σουτ της καριέρας μου!

Έχω πετύχει ακόμα ένα. Στην Αθήνα. Κόντρα στον Ολυμπιακό. Τότε που είχα σκοράρει από τα 8.5-9 μέτρα. Όμως αυτό (σ.σ. κόντρα στην Παρτιζάν) ήταν το πιο μεγάλο σουτ».