Λόιντ - Μονακό: Κάταγμα στη μύτη και τραύμα στο κρανίο

Η Μονακό έβγαλε ανακοίνωση για το σοβαρό τραυματισμό του Τζόρνταν Λόιντ στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λόιντ - Μονακό: Κάταγμα στη μύτη και τραύμα στο κρανίο

Η Μονακό πέτυχε τεράστια νίκη στην παράταση στην έδρα της Ρεάλ για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague, όμως το ενδιαφέρον των Μονεγάσκων στρέφεται στο σοβαρό τραυματισμό του Τζόρνταν Λόιντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ χτύπησε σε μια φάση μαζί με τον Γιαμπουσέλε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τον πάρουν με φορείο από το παρκέ, κάνοντας μάλιστα και χρήση μάσκας οξυγόνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μονακό, ο Λόιντ έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη και τραύμα στο κρανίο. Δεν έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη από το χτύπημα, όμως, όπως αναφέρουν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση στη μύτη. Ο ακριβής χρόνος που θα μείνει εκτός θα ξεκαθαριστεί εντός 24 ωρών.

«Ο Τζόρνταν Λόιντ έχει υποστεί τραύμα στο κρανίο και σπασμένη μύτη με μετατόπιση οστού. Δεν έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη, αλλά θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση ρινικών οστών σήμερα στο Μονακό. Το διάστημα της απουσίας του θα γίνει γνωστό σε 24 ώρες. Ο σύλλογος εύχεται τα καλύτερα για την επέμβαση στον Τζόρνταν Λόιντ», αναφέρει η ενημέρωση της Μονακό.