Ολυμπιακός: Κάτι παθαίνει και χάνει το μυαλό του με την Εφές

Ο Ολυμπιακός, σε άλλη μια επίσκεψή του στο γήπεδο της Εφές, δεν κατάφερε να πιει νερό

Ολυμπιακός: Κάτι παθαίνει και χάνει το μυαλό του με την Εφές

Για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει την Εφές στο σπίτι της. Πλησιάζει στην πηγή, αλλά νερό δεν πίνει. Σε ένα παιχνίδι με αρκετά κοινά σημεία με το περσινό (ενώ πρόπερσι ήταν μπροστά με 15 στο ξεκίνημα) ο Ολυμπιακός για τρεις περιόδους έδειχνε πως μπορεί να τα καταφέρει, όμως στο τέλος τα έκανε πάλι θάλασσα και γνώρισε την ήττα. Βέβαια, δεν έπαιζε μόνος του, απέναντί του ήταν η Εφές, δις πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και όταν παίζεις με μια τέτοια ομάδα, για να την κερδίσεις, πρέπει να είσαι στο μάξιμουμ επί 40 λεπτά. Και ο Ολυμπιακός δεν το έκανε.

Η άμυνά του δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά και οι Τούρκοι τα έβαζαν όλα. Εκνευριστικά εύστοχοι, αν και είναι γνωστή η έφεσή τους στο τρίποντο. Ο Μπομπουά για άλλη μια φορά κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν killer, ενώ και οι Κλάιμπερν, Μίσιτς ήταν ασταμάτητοι στην τέταρτη περίοδο.

Και ο πάγκος των «ερυθρολεύκων» δεν επέδειξε τα απαιτούμενα αντανακλαστικά τη στιγμή που το γύρισε η Εφές και μάλλον άργησε να επιστρέψει στο παρκέ ο Ουόκαπ, ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά λοιπόν, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει εκδίκηση από την Εφές για την ήττα στον περσινό ημιτελικό του φάιναλ φορ. Δεν έγινε κάτι πάντως, η χρονιά είναι μεγάλη. Θα κερδίζεις. Θα χάνεις.

Γρήγορα άλλωστε στον Ολυμπιακό πρέπει να ξεχάσουν τη συγκεκριμένη ήττα, καθώς τη Δευτέρα έρχεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και εκεί ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένος, ώστε να πάρει άλλη μια νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο και να δώσει χαρά στους φίλους του!