Τόνι Πάρκερ για Βιλερμπάν: «Με τον Παναθηναϊκό ήμασταν... κουρασμένοι»

Του λόγους της ήττας από την Παναθηναϊκό για τη EuroLeague εξήγησε ο ιδιοκτήτης της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ.

Τόνι Πάρκερ για Βιλερμπάν: «Με τον Παναθηναϊκό ήμασταν... κουρασμένοι»

Συνέντευξη στο γαλλικό μέσο Le Progres παραχώρησε ο ιδιοκτήτης της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ.

Ο θρύλος του γαλλικού και παγκόσμιου μπάσκετ αναφέρθηκε στο έλλειμα ενέργειας μετά τα δύσκολα παιχνίδια με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν για τη EuroLeague και Ντιζόν για το γαλλικό πρωτάθλημα, θέλοντας έτσι να δικαιολογήσει την απογοητευτική εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Δυσκολεύομαι να καταλάβω τις αντιδράσεις... Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται. Στον Παναθηναϊκό νομίζω ότι ήμασταν κουρασμένοι. Αφήσαμε πολλή ενέργεια στο Βελιγράδι και την Ντιζόν, η ήττα από την Μπάγερν ήταν πολύ σκληρή και στον Παναθηναϊκό δεν είδαμε το πραγματικό επίπεδο της ομάδας μας», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τη νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα κόντρα στην Ορτέζ.

Γκαετάν Μίλερ: «Μπάτζετ 20 εκ. ευρώ τα επόμενα 5 χρόνια»

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται λίγα 24ωρα μετά τη συνέντευξη του προέδρου της ομάδας, Γκαετάν Μίλερ, στο ίδιο μέσο όπου προανήγγειλε αύξηση του μπάτζετ στο 20 εκ. ευρώ.

«Όταν αναλάβαμε το κλαμπ το 2014, το μπάτζετ μας ήταν στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Το τριπλασιάσαμε. Λάβαμε 8 εκατομμύρια ευρώ από χορηγίες, γεγονός που μας κατατάσσει στην πρώτη θέση στη γαλλική αγορά και μεταξύ των πρώτων στην Ευρώπη. Η παραπάνω εξέλιξη επιβεβαιώνει την πρόοδο του οργανισμού. Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε, όμως είμαστε κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ. Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος μας τα επόμενα πέντε χρόνια. Η Βιλερμπάν κάνει συνεχή βήματα προόδου. Πλέον θέλουμε να ανέβουμε επίπεδο», είχε δηλώσει ο Μίλερ.

Υπενθυμίζεται το νέο γήπεδο της Βιλερμπάν χωρητικότητας 12.000 θέσεων, η LDLC Arena, βρίσκεται υπό κατασκευή και θα είναι έτοιμο το Φθινόπωρο του 2023.