Μεσίνα για Αρμάνι Μιλάνο: «Η EuroLeague δε σε περιμένει»

Δηλώσεις μετά τη βαριά ήττα από τη Φενέρμπαχτσε των Ιτούδη και Καλάθη παραχώρησε για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο ο Ετόρε Μεσίνα

Μεσίνα για Αρμάνι Μιλάνο: «Η EuroLeague δε σε περιμένει»

Την 6η σερί ήττα γνώρισε στη EuroLeague η Αρμάνι Μιλάνο με 72-82 από τη Φενέρ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Ετόρε Μέσινα, που είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί, δήλωσε πως η σεζόν της ομάδας του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι σε κίνδυνο.

Παράλληλα μίλησε για τους τραυματισμούς και την επιστροφή του Μπίλι Μπάρον, τονίζοντας την ανάγκη οι παίκτες του να «ανεβάσουν στροφές» και να δείξουν χαρακτήρα, ειδικά μετά το νέο τραυματισμό του Πάνγκος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η σεζόν μας είναι σε κίνδυνο. Δεν μπορούμε να βρούμε ρυθμό, και το πρόβλημα με την Ευρωλίγκα είναι ότι δεν σε περιμένει. Για αρχή πρέπει να συνεχίσουμε τις νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα, έτσι ώστε η αυτοπεποίθηση μας να ανέβει. Την επόμενη εβδομάδα, θα επιστρέψει ο Μπίλι Μπάρον από τον οποίο περιμένουμε πράγματα.

Πρέπει οι παίκτες μας να ανεβάσουν "στροφές", έχουμε πολλές απουσίες και αυτό μας πονάει. Δεν έχω παράπονο από την ενέργεια και το πάθος που έβγαλαν μέσα στο παρκέ αλλά χρειαζόμαστε κι άλλο. Ειδικά τώρα που ο Πάνγκος τραυματίστηκε. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και μέταλλο νικητή, μόνο έτσι θα ανακάμψουμε».