Σκαριόλο: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

Ο τεχνικός της Βίρτους Μπολόνια, Σέρτζιο Σκαριόλο, τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν παιδαριώδη λάθη τα οποία στοίχισαν την ήττα από τον Παναθηναϊκό

 

Σκαριόλο: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

Ο τεχνικός της Βίρτους Μπολόνια, Σέρτζιο Σκαριόλο, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

Για το ματς: «Είναι λίγο απογοητευτικό γιατί είχαμε το προβάδισμα χέρια μας. Αλλά πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο. Δεν τα παράτησε και δυστυχώς στο τέλος κάνε κάποια παιδαριώδη λάθη, σε ριμπάουντ, σε λέι απ, όπως στο τελευταίο σουτ που έγινε, και σε φάουλ που δεν κάναμε. Είμαι χαρούμενος με την άμυνα μας σε δεύτερη και τέταρτη περίοδο. Δεν ήταν η τύχη μαζί μας σήμερα, αλλά έχουμε ακόμα ένα ματς μπροστά μας σε δύο μέρες.

Για το πως βλέπει την Euroleague: «Είναι μια σκληρή διοργάνωση. Κάθε μας είναι πόλεμος. Υπάρχει εμπειρία και ταλέντο και πολλή αθλητικότητα. Δείξαμε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ, που ήταν ο πρώτος μας στόχος. Τώρα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλοί, γιατί κάποιοι παίκτες δεν έχουν παίξει στην Euroleague. Προέχει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Είμαστε ακόμα στο 1/4 της διοργάνωσης».