Φαλ: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που έγινε με τη Μακάμπι»

Σε δηλώσεις του ο Μουστάφα Φαλ τόνισε την ανάγκη να μείνει συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός κόντρα στηνΆλμπα ενόψει και της συνέχειας στη EuroLeague.

Φαλ: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που έγινε με τη Μακάμπι»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Μουστάφα Φαλ ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άλμπα στο ΣΕΦ την Πέμπτη (24/11).

Ο θηριώδης σέντερ μίλησε για την ήττα από τη Μακάμπι ενώ τόνισε την ανάγκη να μείνει ο Ολυμπιακός συγκεντρωμένος απέναντι στην Άλμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη Μακάμπι και τη συνέχεια της EuroLeague: «Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο ματς. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι απ’ ότι έγινε με τη Μακάμπι. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι γιατί θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς, αλλά τώρα πρέπει να εστιάσουμε στην Άλμπα».

Για την Άλμπα: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, επικίνδυνη στο τρανζίσιον, δεν παρατάει ποτέ τα παιχνίδια της. Πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές στην άμυνα και να περιορίσουμε τα σουτ που επιχειρούν».

Για τις μέχρι τώρα ήττες του Ολυμπιακού: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κάποια ακόμα παιχνίδια, αλλά έτσι συμβαίνει, κάποιες φορές χάνεις ματς που θα μπορούσες να κερδίσεις και το αντίθετο. Βρισκόμαστε ακόμα σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο ματς, διότι γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος η Άλμπα. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στην Ευρωλίγκα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».