Στην κορυφή του TOP-10 της EuroLeague o Γκος!

Η EuroLeague τοποθέτησε στην κορυφή της λίστας της τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, όσον αφορά τους παίκτες που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος στην διοργάνωση. "Είναι έτοιμος να λάμψει", αναφέρει. 

Στην κορυφή του TOP-10 της EuroLeague o Γκος!

Η EuroLeague δημοσίευσε μία λίστα με τους καλύτερους παίκτες που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος στην διοργάνωση και στην κορυφή της βρίσκεται ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος!

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής για εκείνον, αναλύοντας το αγωνιστικό προφίλ του νέου παίκτη της ομάδας του Πειραιά: "O κόμπο γκαρντ το καλοκαίρι αποτέλεσε την πρώτη προσθήκη του Ολυμπιακού μετά την πρόσληψη του προπονητή Ντέιβιντ Μπλατ. Και αυτό μάλλον συνέβη για κάποιο λόγο. Ο Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος είναι μόλις 23 ετών, έχει καλή αίσθηση του γηπέδου και διαθέτει το ένστικτο του σκόρερ, κάτι που του επιτρέπει να παίζει και στις δύο θέσεις των γκαρντ.

Είναι ένας αξιόπιστος σουτέρ που πέρσι στο EuroCup είχε 50% στα σουτ τριών πόντων και είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, όταν κάνει διεισδύσεις. Ο Γουίλιαμς-Γκος έχει για σήμα κατατεθέν ένα σουτ που μοιάζει με την "μπομπίτα" του Ναβάρο και συχνά χρησιμοποιεί το ύψος του (1.91μ.) για να ποστάρει τους αντιπάλους του. Διαθέτει στοιχεία που άλλοι playmakers δεν έχουν, ενώ στο EuroCup της περσινής σεζόν μοίραζε κατά μέσο όρο 6,7 ασίστ. Ο Γουίλιαμς-Γκος είναι έτοιμος να λάμψει στο υψηλότερο επίπεδο".

Η λίστα με τους 10 παίκτες:

10. Άλμπερτ Όλιβερ (Γκραν Κανάρια)

9. Άρτεμ Πούστοβι (Μπαρτσελόνα)

8. Ρόμπιν Αμάιτσε (Μπάγερντ Μονάχου)

7. Άαρον Κραφτ (Μπουντούτσνοστ)

6. Άντζελο Καλοϊάρο (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

5. Τζόρνταν Μίκι (Χίμκι)

4. Τόμας Ουόκαπ (Ζάλγκιρις)

3. Τάιλερ Ένις (Φενέρμπαχτσε)

2. Κάιλ Κούριτς (Μπαρτσελόνα)

1. Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (Ολυμπιακός)