Ομπράντοβιτς: «Ψευδές ότι εγώ δεν άφησα τον Παπαπέτρου να παίξει με την Εθνική»

Θέση για το θέμα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου πήρε ο τεχνικός της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. 

Ομπράντοβιτς: «Ψευδές ότι εγώ δεν άφησα τον Παπαπέτρου να παίξει με την Εθνική»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στα «παράθυρα» και μεταξύ άλλων, πήρε θέση για τη μη συμμετοχή του Ιώαννη Παπαπέτρου με την Εθνική μας ομάδα.

Ο προπονητής της Παρτίζαν διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν εκείνος να μην επιτρέπει στον διεθνή φόργουορντ να παίξει με την «επίσημη αγαπημένη», αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ο παίκτης του ταλαιπωρήθηκε από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αρχικά ο άλλοτε κόουτς του Παναθηναϊκού τόνισε:

«Όπως γίνεται πάντα, όταν έρχονται τα προκριματικά των εθνικών ομάδων όλοι μιλούν γι’ αυτά. Πριν, κανείς δεν αναφέρεται σ’ αυτά και τώρα που πέρασαν όλοι τα ξεχνούν. Αυτό διαρκεί όσο είναι τα παιχνίδια. Λυπάμαι πολύ που έρχονται άνθρωποι που δεν έχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες, όπως ότι εγώ δεν επέτρεψα στον Ιωάννη Παπαπέτρου να παίξει με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Φυσικά αυτό είναι απολύτως ψευδές. Μάλιστα, είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή για να δει τον γιατρό του», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Από ‘κει και πέρα, είναι γνωστή η άποψή μου ότι είμαι πάντα υπερήφανος για την εθνική ομάδα και πως πάντα λέω στους παίκτες μου ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από τη συμμετοχή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σου. Και δεν το λέω μόνο για τη Σερβία, αλλά για όλες τις χώρες.

Ξέρουμε ότι εδώ και πολλά χρόνια τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας συμπίπτουν με αυτά των εθνικών ομάδων και κάθε φορά νιώθουμε έκπληκτοι που συμβαίνει αυτό. Είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε γι’ αυτό, αλλά όταν τελειώνει όλο αυτό, κανείς δεν νοιάζεται».