Φαλ: «Φανταστικός παίκτης ο Βεζένκοφ»

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν και αποθέωσε τον συμπαίκτη του, τον Σάσα Βεζένκοφ.

Φαλ: «Φανταστικός παίκτης ο Βεζένκοφ»

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Ολυμπιακός που επικράτησε της Μπάγερν στο Μόναχο με 82-71 και ο Μουσταφά Φαλ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι πιο συμπαγής και να αλλάξει τις στιγμές που παρουσιάζεται στατική στην επίθεση.

Αναλυτικά ο Μουσταφά Φαλ μίλησε:

Για το παιχνίδι: Μοιάζει αρκετά με το ματς με τη Μπασκόνια. Και πάλι είχαμε διαφορά, αλλά τη χάσαμε. Ξέραμε ότι είχαμε απέναντι μας μία ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ και καταφέραμε να τελειώσουμε καλά.

Για τη διαφορά που χάθηκε: Μερικές φορές παίζουμε λίγο στατικά στην επίθεση. Κάποιες φορές είμαστε καταπληκτικοί μοιράζοντας τη μπάλα αλλά υπάρχουν στιγμές που παίζουμε στατικά αι πρέπει να το φτιάξουμε αυτό.

Για τις εκτός έδρας νίκες: Πέρσι ξεκινήσαμε άσχημα εκτός έδρας και ήμασταν πολύ καλοί εντός έδρας. Φέτος έχει συμβεί το αντίθετο. Πρέπει, όμως, να είμαστε μία συμπαγής ομάδα.

Για τον Βεζένκοφ: Γιατί να μην τον ψήφιζα για MVP τον Βεζένκοφ. Σήμερα του βγήκαν και κάποια πράγματα, αλλά είναι ένας φανταστικός παίκτης.