Τελέτοβιτς για Ιβάνοβιτς: «Δεν μπορούν μαζί του, αυτοί που δε θέλουν να εξελιχθούν»

Την πρόσληψη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα σχολίασε ο Μίρζα Τελέτοβιτς.

Τελέτοβιτς για Ιβάνοβιτς: «Δεν μπορούν μαζί του, αυτοί που δε θέλουν να εξελιχθούν»

Ο Βόσνιος παλαίμαχος άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη Μπασκόνια.

Ο πρώην παίκτης των Μπακς δήλωσε πως αν οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα ακούσουν τον έμπειρο κόουτς θα ανέβουν αυτόματα επίπεδα. Για τα ζητήματα που συχνά αντιμετωπίζουν οι παίκτες με τον Ιβάνοβιτς, ο Τελέτοβιτς ξεκαθάρισε πως δε τα πηγαίνουν καλά μαζί του αυτοί που δε θέλουν να εξελιχθούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 65χρονος τεχνικός ήταν άνεργος από τον τέλος της περασμένης σεζόν όταν και απολύθηκε από τη Μπασκόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μίρζα Τελέτοβιτς:

«Είναι αλήθεια πως πολλοί παίκτες δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τον Ντούσκο. Είναι αυτοί που δεν θέλουν να γράψουν ιστορία, που δεν δουλεύουν στο παιχνίδι τους, που δεν έχουν εμμονή με το να γίνονται καλύτεροι καθημερινά.

Ο Ερυθρός πήρε έναν πολύ καλό προπονητή και ακόμα καλύτερο άνθρωπο. Η συμβουλή μου για τους παίκτες του Ερυθρού είναι να ακούνε ότι τους λέει και θα ανέβουν επίπεδο κατευθείαν.

Θυμάμαι πολλές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας μου να με πιάνει και να μου εξηγεί τι έκανα λάθος και τι πρέπει να διορθώσω. Με πολύ ανθρώπινο τρόπο πάντα, και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν έκανε λάθος. Καταλαβαίνει πολύ το άθλημα, πολύ παραπάνω από πολλούς άλλους»