Λούντζης:« Πεισμώσαμε, μονόδρομος η νίκη!»

Ο Μιχάλης Λούντζης που θα ενσωματωθεί με την Εθνική Ελλάδος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 αναφέρθηκε στην επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Παρτιζάν για την Euroleague αποδίδοντας την στο ...πείσμα του ίδιου και των συμπαικτών του.

Λούντζης:« Πεισμώσαμε, μονόδρομος η νίκη!»

Ο Μιχάλης Λούντζης είναι ο μοναδικός διεθνής των «αιωνίων» που θα ενισχύσει την Εθνική κόντρα στη Λετονία (11/11) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά πριν πάει στο Ηράκλειο συμμετείχε στην επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν τονίζοντας:

«Γνωρίζαμε ότι έχει ελλείψεις η Παρτίζαν, θέλαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να το εκμεταλλευτούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο πιεστικοί και για αυτό ήρθε η διαφορά. Τους αναγκάσαμε να κάνουν 20 λάθη, πολύ μεγάλο νούμερο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Πεισμώσαμε και τα δώσαμε όλα για τη νίκη Ήταν μια πολύ πιεστική εβδομάδα, χάσαμε μέσα από τα χέρια μας το ματς με τη Βαλένθια και η νίκη σήμερα ήταν μονόδρομος».

Όσο για την ενσωμάτωση του στην «γαλανόλευκη» σημείωσε:

«Ανυπομονώ για την Εθνική, να έρθει ο κόσμος και να πάρουμε τη νίκη. Η θέληση είναι μεγαλύτερη από κάθε τι άλλο, θέλω να δώσω το 100%».