Ολυμπιακός: Παπανικολάου, Λαρεντζάκης και Λούντζης δεν θα κάνουν προετοιμασία ενόψει Μπάγερν

Το καλεντάρι δημιουργεί πρόβλημα στον Ολυμπιακό - Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Λούντζης, θα βοηθήσουν την Εθνική μας ομάδα, δεν θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία ενόψει Μπάγερν και θα πάνε κατευθείαν Μόναχο για το ματς. 

Ολυμπιακός: Παπανικολάου, Λαρεντζάκης και Λούντζης δεν θα κάνουν προετοιμασία ενόψει Μπάγερν

Το γεγονός πως FIBA και EuroLeague δεν έχουν καταφέρει να βρουν μία χρυσή τομή στο πρόγραμμα και στο καλεντάρι των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, δημιουργεί πρόβλημα στις ομάδες, στους παίκτες και στους προπονητές, ειδικά των συλλόγων που παίζουν στην EuroLeague.

Η Εθνική μας ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις ενόψει των προκριματικών αγώνων που δίνει για το ερχόμενο Μουντομπάσκετ. Ο Ολυμπιακός θα δώσει στην Ομοσπονδία τρεις αθλητές της, όλοι περιφερειακοί. Ο λόγος για τους Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Μιχάλη Λούντζη.

Αυτό σημαίνει πως οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα λάβουν καθόλου μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα κόντρα στη Μπάγερν, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μόναχο την ερχόμενη Πέμπτη. Μάλιστα, οι αθλητές θα ταξιδέψουν κατευθείαν στη Γερμανία από το Βέλγιο και θα αναμένουν εκεί τους συμπαίκτες τους.

Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Λετονία στο Ηράκλειο (11/11, 19:00) κι έπειτα θα ταξιδέψει στην πόλη Μονς όπου θα μονομαχήσει με το Βέλγιο(14/11, 21:30).