Ομπράντοβιτς: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό»

Εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα της Παρτιζάν στο ΣΕΦ και την βαριά ήττα ήταν ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την επικράτηση.

Ομπράντοβιτς: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό»

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος ήταν, όπως είναι φυσικό, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Σ.Ε.Φ. ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο τεχνικός της Παρτιζάν παρά τις απουσίες της ομάδας του είχε παράπονα από τους παίκτες του και το πως έπαιξαν

«Πρέπει να συγχαρώ τον Ολυμπιακό γιατί έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Μπήκαμε άσχημα,... τεμπέλικα στην επίθεση. Όμως βρήκαμε επιθετικότητα και στη δεύτερη περίοδο δείξαμε ότι ήμασταν εδώ για να παλέψουμε. Όλα τα υπόλοιπα, είναι ξεκάθαρα. Είπα στους παίκτες μου ότι στο τέλος θέλω να νιώθουμε ότι τα έχουμε δώσει όλα, όμως πιστεύω ότι θα νιώθουν μάλλον το αντίθετο...Δυστυχώς, κάναμε μια πολύ άσχημη εμφάνιση».

Ο Σέρβος ρωτήθηκε, εξάλλου, αν ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα βοηθήσει την Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (έμεινε εκτός δωδεκάδας για τον αγώνα με τη Λετονία) και απάντησε πως αυτό το θέμα δεν είναι στη δικαιοδοσία του.

«Δεν μπορώ να πω κάτι γι' αυτό που συμβαίνει ανάμεσα στη FIBA και τη EuroLeague. Αν σου λείπουν ένας-δύο παίκτες, ok. Απόψε μου έλειψαν έξι παίκτες. Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία. Μπήκαμε άσχημα στο ματς. Το πρόβλημα με τη FIBA και τη EuroLeague κρατάει χρόνια, έχουμε πει ότι πρέπει όλοι να καθίσουν, να συζητήσουν και να βρουν μια λύση. Η εθνική μας ομάδα έχει σημαντικά παιχνίδια και τους υποσχεθήκαμε ότι θα τους δώσουμε παίκτες. Όμως, είναι άσχημο να παίζουν οι εθνικές ομάδες χωρίς τους κορυφαίους τους παίκτες. Όλοι το λένε, όλοι το ξέρουν. Αυτοί που πληρώνουν το μάρμαρο είναι οι παίκτες...

Δεν ξέρω αν ο Παπαπέτρου θα πάει στην εθνική ομάδα της Ελλάδας. Δεν είναι δικό μου το ζήτημα, εγώ είμαι προπονητής της Παρτίζαν και αυτό είναι θέμα της Ελλάδας και της Παρτίζαν. Δεν ξέρω...»

Όσο για τα μεταγραφικά;

«Δεν έχω κάποιο σχόλιο για τις φήμες για τον Μπροτζιάνσκι. Φήμες υπάρχουν από την έναρξη της σεζόν, καταλαβαίνω ότι οι πληροφορίες αλλάζουν από χώρα σε χώρα. Αν μετρούσα τα ονόματα, θα είχα τώρα δέκα ομάδες. Θα πω ότι δεν ξέρω, μέχρι να δω υπογραφές. Οι φήμες είναι φήμες, εγώ ήμουν συγκεντρωμένος για να κάνω απόψε τη δουλειά μου στο γήπεδο».