Ζήτησε «άμυνα» ο Ράντονιτς κόντρα στην (καλύτερη επίθεση της Euroleague) Μπασκόνια!

Στους τομείς της άμυνας και της συγκέντρωσης επικεντρώθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφερομένος στην αυριανή (11/11, 21.30) με αντίπαλο την Μπασκόνια για την 7η αγωνιστική της Euroleague

Ζήτησε «άμυνα» ο Ράντονιτς κόντρα στην (καλύτερη επίθεση της Euroleague) Μπασκόνια!

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για την αναμέτρηση απέναντι στην Μπασκόνια (11/11, 21:30) ζητώντας από τους παίκτες του να παίξουν καλή άμυνα απέναντι στην καλύτερη επίθεση της EuroLeague.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής εξήγησε ότι το «κλειδί» της αναμέτρησης θα είναι η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του, προσθέτοντας ότι τις προηγούμενες ημέρες τόσο ο ίδιος, όσο και οι παίκτες, είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν σε διάφορους τομείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράντονιτς:

«Στο ματς απέναντι στην Μπασκόνια θα πρέπει να παίξουμε από την αρχή άμυνα, με μεγάλη ενέργεια, η επιστροφές μας στην άμυνα θα είναι σημαντικές. Αυτή τη στιγμή η Μπασκόνια είναι η καλύτερη επιθετική ομάδα στη EuroLeague, με σχεδόν 91 πόντους ανά παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλή άμυνα, να ρίξουμε το ποσοστό ευστοχίας τους και την ίδια στιγμή θα πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεσή μας. Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα.

Κατά πόσο θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό το κενό δίχως αγώνες και οι προπονήσεις που έγιναν: «Κάναμε προπονήσεις με σχεδόν όλους τους παίκτες, χρησιμοποιήσαμε το χρόνο για να δουλέψουμε σε πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τα τελευταία ματς».

Το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Όπως είπα θα είναι σημαντικός ο τρόπος που θα παίξουμε άμυνα, αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα, να κάνουμε σωστά τα βασικά, άμυνα, box out και να είμαστε συγκεντρωμένοι».