Σλούκας: «Ήταν σωστή η απόφαση να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Ο άσος της Φενερμπαχτσέ δήλωσε χαρούμενος που παίζει στην τουρκική ομάδα και επίσης ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να γυρίσει στην Ελλάδα.

Σλούκας: «Ήταν σωστή η απόφαση να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και στην Ασπασία Βελονάκη παραχώρησε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απόφαση του να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη χώρα μας να παίξει μπάσκετ σε κάποια ελληνική ομάδα, διότι είναι ευτυχισμένος στη Φενερμπαχτσέ.

Σε ερώτηση αν πήρε τη σωστή απόφαση να αφήσει τον Ολυμπιακό ο Σλούκας είπε: «Φυσικά και ήταν η σωστή επιλογή και είμαι χαρούμενος που παίζω εκεί. Εχω παίξει τρεις τελικούς Euroleague και έχω πάρει έναν τελικό. Το κλίμα είναι φανταστικό, είναι η «οικογένειά μου», τους αγαπώ όλους εκεί. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη και σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι η Φενερμπαχτσέ».

Όσον αφορά στην πιθανότητα να γυρίσει για κάποια ελληνική ομάδα τόνισε: «100% όχι! Δηλαδή, θέλω να μείνω στη Φενερμπαχτσέ γιατί περνάω καλά, γιατί η ομάδα είναι η καλύτερη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην ελίτ. Εχω βάλει κι εγώ το λιθαράκι μου, μαζί με πάρα πολλούς παίκτες εκεί, όπως είναι ο Βέσελι, ο Ντατόμε.

Έχουμε δημιουργήσει έναν κορμό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και χαίρομαι που είμαι συμπαίκτης τους, που έχουμε προπονητές τον Ομπράντοβιτς και τους συνεργάτες του».