Νέντοβιτς: «Στους 5 κορυφαίους πόιντ γκαρντ ο Βιλντόζα»

Το εγκώμιο του Λούκα Βιλντόζα έπλεξε ο Νεμάνια Νέντοβιτς, οποίος με τη σειρά του δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στον Ερυθρό Αστέρα.

Νέντοβιτς: «Στους 5 κορυφαίους πόιντ γκαρντ ο Βιλντόζα»

Ως έναν από τους κορυφαίους «άσους» στην Ευρώπη χαρακτήρισε το νέου του συμπαίκτη στον Ερυθρό Αστέρα, Λούκα Βιλντόζα, ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

«Ο Λούκα είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη για εμάς. Μια μεταγραφή από την οποία θα επωφεληθούμε όλοι μας. Όταν ένας παίκτης αγωνίζεται για πέντε χρόνια στην Ισπανία και ύστερα στο ΝΒΑ πάει να πει ότι κάτι κάνει καλά. Θεωρώ πως είναι ένας από τους top 5 πόιντ γκαρντ της Ευρώπης, μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε "πονοκεφάλους" για τις αντίπαλες άμυνες», τόνισε ο Νέντοβιτς.

Ο Αργεντίνος γκαρντ βοήθησε τα μάλα στη πρώτη νίκη των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου στη EuroLeague επί της Μπάγερν, ενώ στην Αδριατική Λίγκα βγήκε MVP για το μήνα Οκτώβριο έχοντας σε δύο αναμετρήσεις κατά μέσο όρο 16.5 πόντους και 6 ασίστ.

«Αυτό που με βοήθησε πολύ ήταν ότι πριν φτάσω στο Βελιγράδι είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον coach. Με καθησύχασε λέγοντας μου ότι όλη η ομάδα ήταν ενθουσιασμένη για την άφιξη μου, και ότι ανυπομονούν να αγωνιστούν μαζί μου. Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα αποδώσω τόσο καλά όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει», συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Βιλντόζα.