Ταρίκ Μπλακ: «Ξυπνητήρι η ήττα από τη Μονακό»

Ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού, Ταρίκ Μπλακ μίλησε για το ματς με τη Βαλένθια

Ταρίκ Μπλακ: «Ξυπνητήρι η ήττα από τη Μονακό»

Η ήττα από τη Μονακό αποτέλεσε το… ξυπνητήρι για τον Ταρίκ Μπλακ και τους συμπαίκτες του, που στην αναμέτρηση της Παρασκευής (04/11, 21.00) με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, θέλουν να επιστρέψουν στον δρόμο των ευρωπαϊκών επιτυχιών!

«Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η Βαλένθια παίζει πολύ καλά, έχει κάποιες καλές νίκες. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να εκτελέσουμε σωστά και να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο . Έχουμε μια προπόνηση μπροστά μας για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό», είπε ο Αμερικανός σέντερ.

Ερωτηθείς αν συμφωνεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ότι ο ρυθμός θα αποτελέσει το κλειδί της αναμέτρησης, απάντησε: «Πρώτα από όλα συμφωνώ γιατί ο κόουτς είναι εξαιρετικός προπονητής. Προφανώς το κάνει αυτό πολλά χρόνια στο υψηλό επίπεδο και ξέρει καλύτερα. Όμως, ο ρυθμός που παίζουμε παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοσή μας, οπότε ναι θα είναι πολύ σημαντικός».

Τέλος, ο Ταρίκ Μπλακ θεωρεί πως η ήττα από την Μονακό μπορεί να δώσει εξτρά κίνητρο στους «ερυθρόλευκους»:

«Όλες οι ομάδες στην Ευρωλίγκα παίζουν καλά, υπάρχουν πολλές σπουδαίες ομάδες και ξέραμε από πριν πως αυτό κάποια στιγμή θα συμβεί. Ήταν σαν.. ξυπνητήρι. Δεν μας αρέσει να χάνουμε, όμως, μια ήττα μπορεί να σε εμπνεύσει και να σε πιέσει να προχωρήσεις μπροστά. Οπότε το πήραμε πολύ σοβαρά και επιστρέψαμε αμέσως στην δουλειά».