Ντιαλό: «Έτοιμοι για τον... έκτο παίκτη του Παναθηναϊκού»

Με ειδική αναφορά στον κόσμο του Παναθηναϊκού οι δηλώσεις του Άλφα Ντιαλό για τη επικείμενη αναμέτρηση της Μονακό στο ΟΑΚΑ.

Ντιαλό: «Έτοιμοι για τον... έκτο παίκτη του Παναθηναϊκού»

«Έκτο παίκτη» της ομάδα του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε του φίλους των «πρασίνων» ο Άλφα Ντιαλό.

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ, που το καλοκαίρι του 2021 έφτασε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό αλλά κόπηκε από τον τότε προπονητή των «πρασίνων» Δημήτρη Πρίφτη, δήλωσε πως στη Μονακό περιμένουν την αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την Άλμπα και για το λόγο αυτό πρέπει να είναι ψυχολογικά έτοιμοι.

Η Μονακό κυνηγά κι αυτή τη δική της αντίδραση, αφού ηττήθηκε από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, χάνοντας ένα προβάδισμα 19 πόντων!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συζητήσαμε όλοι μαζί τα όσα έγιναν στο ματς στο Τελ Αβίβ. Θέλαμε να καταλάβουμε γιατί δεν καταφέραμε να σταματήσουμε το σερί της Μακάμπι και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Θα πρέπει να σταματήσουμε τα εύκολα λάθη και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Θέλουμε να επιστρέψουμε στο Μονακό με τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σκληρή άμυνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Επίσης, πνευματικά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και τον έκτο παίκτη του Παναθηναϊκού, που είναι ο κόσμος του. Είναι από τις καλύτερες και πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να αντιδράσουμε. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο γιατί ο Παναθηναϊκός γνώρισε μία πολύ βαριά ήττα και θα θέλει να αντιδράσει. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%. Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο και είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε για τον συμπαίκτη μας και να είμαστε φιλόδοξοι».