Φαλ: «Να παίξουμε σκληρά, δεν χρειάζομαι έξτρα κίνητρο»

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού, Μουστάφα Φαλ μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τι είπε για τον Ταβάρες

Φαλ: «Να παίξουμε σκληρά, δεν χρειάζομαι έξτρα κίνητρο»

Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων», Μουστάφα Φαλ τόνισε για το ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη: «Θα είναι μεγάλο παιχνίδι, όπως είναι έτσι κι αλλιώς κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα, παίζουμε στην έδρα της και θα είναι δύσκολο. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε καλή άμυνα, να παίξουμε μη εγωιστικό μπάσκετ και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την μονομαχία του με την Ταβάρες, είπε: «Είναι μεγάλος παίκτης. Ένας από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα. Είναι πολύ ψηλός, πολύ έξυπνος, καταλαβαίνει το μπάσκετ και σίγουρα θα είναι δύσκολο matchup. Εγώ θα το αντιμετωπίσω, όμως, όπως κάθε άλλο ματς. Δεν χρειάζομαι εξτρά κίνητρο. Κάθε ματς είναι μεγάλο ματς, η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη και θα είμαι συγκεντρωμένος όπως πάντα».

Ερωτηθείς για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια που θα ακολουθήσει αυτή της Ρεάλ, απάντησε: «Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε την Μπασκόνια, ούτε κάποια άλλη ομάδα. Θα το σκεφτούμε μετά την αναμέτρηση με την Ρεάλ».