Μπαρτζώκας: «Εμείς έχουμε ένα πλάνο»

Την πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει ένα ακόμη μεγάλο διπλό στην Ισπανία, εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Μαδρίτη, όπου την Τετάρτη (19/10) θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ.

Μπαρτζώκας: «Εμείς έχουμε ένα πλάνο»

«Η Ρεάλ έχει ένα γεμάτο ρόστερ και δυναμική. Το προσεγγίζουμε σαν ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της Ευρωλίγκας, με τις ιδιαιτερότητες που τακτικά μπορούμε να παρουσιάσουμε. Φυσικά έχουμε ένα πλάνο για να παίξουμε εναντίον της Ρεάλ. Θεωρούμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Μπαρτζώκας.

Για τις αλλαγές των Μαδριλένων σε σχέση με την περσινή σεζόν, σχολίασε: «Νιώθω οτι έχει αλλάξει λίγο. Αυτή τη στιγμή πάνε περισσότερο στο iso και με κάποιες ελλείψεις που έχουν στους γκαρντ. Αυτή τη στιγμή έχουν πολλούς παίκτες που έχουν mismatch στα γκαρντ κυρίως, με το μέγεθός τους. Μιλάω για τον Μούσα και τον Χεζόνια. Γενικά έχουν λειψανδρία σε χειριστές της μπάλας. Πιο πολύ παίζουν με πολύ ψηλά σχήματα τα οποία τους βοηθάνε να πάνε σε αλλαγές στα σκριν. Αμυντικά έχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με πέρυσι. Εμείς έχουμε ένα πλάνο. Μιλάμε για μια ομάδα με δυναμική και πολύ μεγάλο μέγεθος. Επιπλέον είναι μια έδρα που είναι δύσκολο να κερδίσεις».