EuroLeague: Πρεμιέρα στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό με Ζαλγκίρις

Την αποδυναμωμένη αλλά πάντα επικίνδυνη Ζαλγκίρις υποδέχεται απόψε (21:00, NS Prime) ο Ολυμπιακός για την δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague.

EuroLeague: Πρεμιέρα στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό με Ζαλγκίρις

Μετά την σπουδαία νίκη (70-80) στην έδρα της Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στην EuroLeague στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο άδειο ΣΕΦ απέναντι στη Ζαλγκίρις (21.00, NS Prime). Οι νταμπλούχοι Ελλάδος είναι τιμωρημένοι εξαιτίας της ατμόσφαιρας που επικράτησε στα περσινά πλέι οφ απέναντι στην Μονακό.

Ο τραυματισμός του Τζόελ Μπολομπόι δεν ήταν σοβαρός και θα δώσει το «παρών» στη δωδεκάδα. Ο Ουκρανός σέντερ, λοιπόν, ο οποίος αντιμετώπισε ένα ελαφρύ διάστρεμμα, μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας, προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Από την άλλη, εκτός τέθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις (τενοντίτιδα επιγονατιδικού στο δεξί πόδι), είναι απροπόνητος εδώ και μέρες και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να τον αφήσει εκτός δωδεκάδας. Αρχηγός στην αναμέτρηση θα είναι ο Κώστας Σλούκας, ενώ το κενό του θα καλυφθεί εκ των έσω.