Γιοβάνοβιτς: «Με προβλήματα κι εμείς και ο Παναθηναϊκός»

Με ήττα ξεκίνησε την πορεία του στη Euroleague ο Ερυθρός Αστέρας την περασμένη εβδομάδα και αύριο, Πέμπτη (13/10, 20:00) θέλει να... σπάσει το ρόδι, υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό, στο Βελιγράδι, για τη 2η αγωνιστική.

Γιοβάνοβιτς: «Με προβλήματα κι εμείς και ο Παναθηναϊκός»

Στις απουσίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του στάθηκε ο προπονητής της σερβικής ομάδας, Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς, αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία πως με την υποστήριξη των φιλάθλων, η ομάδα του Βελιγραδίου θα πετύχει την πρώτη νίκη της στην Ευρώπη φέτος.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς δήλωσε μία ημέρα πριν το τζάμπολ του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο Βελιγράδι: «Πρώτος εντός έδρας αγώνας για τη νέα σεζόν, απέναντι σε έναν αντίπαλο που διαθέτει πολλούς υψηλής ποιότητας παίκτες στο ρόστερ του. Γνωρίζουμε πως αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, αλλά από την άλλη, έχουμε κι εμείς προβλήματα, με πολλές απουσίες. Ελπίζω πως οι φίλαθλοί μας θα δημιουργήσουν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα και θα βγάλουμε το καλύτερο παιχνίδι μας».

Από την πλευρά του, ο Μπράνκο Λάζιτς τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία τελείως νέα ομάδα, αλλά διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες. Έχουν τις φιλοδοξίες τους, αλλά ο βασικός στόχος μας είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι με τη στήριξη των φιλάθλων μας, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Θα πρέπει να είμαστε σκληροί και υπομονετικοί και θα πρέπει να παλέψουμε για κάθε μπάλα».