Σλούκας: «Να αποδείξουμε ότι πέρσι δεν ήταν πυροτέχνημα»

Δηλώσεις στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» παραχώρησε ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Σλούκας.

Σλούκας: «Να αποδείξουμε ότι πέρσι δεν ήταν πυροτέχνημα»

Στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» και την εκπομπή του Βαγγέλη Ιωάννου, «Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο», μίλησε ο Κώστας Σλούκας.

Ο «Σλούκι Λουκ» του ελληνικού μπάσκετ αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν, την ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι αλλά και στο στόχους των νταμπλούχων Ελλάδος για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την περσινή χρονιά: «Η περσινή χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη, αν και έχει μείνει η πικρία του Final Four. Και η ομάδα και εγώ έχουμε αφήσει πίσω το πέρυσι, κανείς δεν θυμάται το παρελθόν. Είμαστε εδώ για το παρόν και το μέλλον. Οπότε πρέπει βήμα-βήμα να χτίσουμε προϋποθέσεις για μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά».

Για το που θέτει τον πήχη: «Ο πήχης έχει ανέβει αρκετά, αλλά ο κόσμος πρέπει να καταλάβει, όπως κι εμείς, είναι ότι η νέα διοργάνωση είναι ακόμα πιο δύσκολη. Ξεκινάμε ταπεινά. Ο στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην οκτάδα και μετά βλέπουμε».

Για τον ίδιο: «Είμαι ακόμα πιο πεινασμένος, προσωπικά, γιατί πρέπει να αποδείξουμε ότι το περσινό δεν ήταν πυροτέχνημα και ότι ο Ολυμπιακός ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης, όπως τα τελευταία χρόνια».

Για το τι ζητάει ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Είναι νωρίς για να παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε εμείς και ο προπονητής. Αυτό που θέλει ο κόουτς είναι ένα ωραίο μπάσκετ, που να φέρνει νίκες. Γιατί όσο κερδίζει η ομάδα, τόσο χαίρεται ο κόσμος και εμείς είμαστε επιτυχημένοι».

Για τις νέες προσθήκες των Πειραιωτών: «Το προφίλ του κόουτς είναι γρήγορες επιθέσεις με καλά σουτ και επιλογές, αλλά και καλή και σφικτή άμυνα. Αυτό μπορεί να περιμένει ο κόσμος και αυτό θέλουμε κι εμείς να πετύχουμε. Ελπίζω να το καταφέρουμε. Και ο Μπλακ και ο Μπολομπόι είναι πολύ καλοί παίκτες, βάζουν ένα δύσκολο πρόβλημα στο κεφάλι του κόουτς. Είμαι χαρούμενος που κρατήσαμε τον βασικό κορμό, αλλά και για τις προσθήκες, είναι καλή η ομάδα. Ελπίζω να φανεί και στο γήπεδο».

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Ανυπομονώ για τα βράδια της Ευρωλίγκας, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα, έχει αγοράσει πολλά εισιτήρια διαρκείας. Περιμένουμε κάθε φορά ένα κατάμεστο ΣΕΦ και εμείς να δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας».