Δυνατά για Καμπάτσο η Φενέρ - Προσφέρει 9 εκατομμύρια για τρία χρόνια

Γερό μπάσιμο φαίνεται πως κάνει η Φενέρμπαχτσε για να κάνει δικό της τον Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος φέρεται να έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ. 

Δυνατά για Καμπάτσο η Φενέρ - Προσφέρει 9 εκατομμύρια για τρία χρόνια

Κομβικής σημασίας φαίνεται πως είναι τα τρέχοντα 24ωρα για το μέλλον του Φακούντο Καμπάτσο, καθώς ο Αργεντινός γκαρντ δεν υπολογίζεται από τους Ντένβερ Νάγκετς και ως εκ τούτου έχει μπει στην λίστα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Εκτός από την Ρεάλ Μαδρίτης η οποία είναι δεδομένο πως τον θέλει διακαώς πίσω στο ρόστερ της, στην διεκδίκηση του παίκτη έχει μπει δυναμικά και η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία προσφέρει «γη και ύδωρ» στον έμπειρο άσο.
Όπως αναφέρει το «webEncestando», η πρόταση των πρωταθλητών Τουρκίας αφορά συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 9 εκατ. ευρώ, γεγονός το οποίο θα τον καταστίσει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην EuroLeague.

Αντίθετα, η προσφορά που φέρεται να έχει κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αισθητά χαμηλότερη (λιγότερα από τα δύο εκατ. ευρώ ετησίως) και προς το παρόν υπάρχει μεγάλο χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως ανέφερε και η «AS» σε πρόσφατο δημοσίευμά της.

Τέλος, από το NBA, η ομάδα που φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Καμπάτσο είναι οι Ντάλας Μάβερικς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.