Γιασικεβίτσιους για Ολυμπιακό: «Θα προτιμούσα διαφορετικό αντίπαλο για την πρεμιέρα»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τη μάχη με τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη την Παρασκευή (7/10, 21.30).

Γιασικεβίτσιους για Ολυμπιακό: «Θα προτιμούσα διαφορετικό αντίπαλο για την πρεμιέρα»

Δηλώσεις για την πρεμιέρα της Euroleague ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη έκανε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο κόουτς των «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι θα προτιμούσε άλλη ομάδα για να ξεκινήσει η ομάδα του το ταξίδι της στη φετινή διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε:
*** «Είναι η αρχή της νέας σεζόν, οπότε είσαι πάντα ενθουσιασμένος. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Μπορούμε να μιλήσουμε πολύ για ρόστερ και ομάδες... αλλά είναι μόνο στα χαρτιά. Σε πέντε ή έξι μήνες οι ομάδες θα είναι διαφορετικές. Η Euroleague είναι εξαιρετικά απαιτητική».
*** «Πάντα θα ήθελα να ξεκινώ με έναν λιγότερο δυνατό αντίπαλο, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ομάδα Final Four. Ανανέωσαν ξανά με τον προπονητή και τους περισσότερους παίκτες, είναι μια ομάδα που παίζει με καρδιά».
*** «Κυριάρχησαν ξεκάθαρα του Παναθηναϊκού στο Σούπερ Καπ Ελλάδας. Έχουν χημεία και πολύ καλά καθορισμένους ρόλους. Έχουν έμπειρους παίκτες και άλλους που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι μόνοι τους».