Ρεάλ Μαδρίτης: «Νοσοκομείο» ενόψει Παναθηναϊκού

Πάρα πολλές οι απουσίες της Ρεάλ Μαδρίτης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα της EuroLeague.  

Ρεάλ Μαδρίτης: «Νοσοκομείο» ενόψει Παναθηναϊκού

Με γεμάτο απουσιολόγιο ταξιδεύει η Ρεάλ στην Αθήνα για την πρεμιέρα της EuroLeague απέναντι στον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (6/10) στο ΟΑΚΑ.

Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Ρούντι Φερνάντεθ, Άνταμ Χάνγκα, Κάρλος Αλοθέν, Άντονι Ράντολφ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, αλλά και ο ανέτοιμος Αλμπέρτο Αμπάλδε. Για τον λόγο αυτό ο τεχνικός Τσους Ματέο συμπλήρωσε την αποστολή με τον 18χρονο σέντερ Έλι Εντιαγέ και τον 16χρονο φόργουορντ Ούγκο Γκονζάλεθ.

«Η απουσία του Ρούντι είναι σημαντική, για όλα όσα έχει προσφέρει και είδαμε και στο Ευρωμπάσκετ, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ποιος παίζει και ποιος όχι. Έχουμε αρκετό ρόστερ για να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι.

Κάναμε καλή δουλειά από την αρχή της σεζόν και πλέον κοιτάμε τη διοργάνωση που πάντα ανυπομονούμε να παίξουμε. Η EuroLeague είναι πολύ ελκυστική για εμάς, τόσο για την ομάδα όσο και για τους φιλάθλους. Αντιμετωπίζουμε έναν νέο Παναθηναϊκό, με παίκτες που έχουν παίξει στο EuroBasket και έχουν τη θέληση να χτίσουν ένα νέο... έργο στην Αθήνα. Έχουν κάποιους παίκτες που ήταν εκεί ήδη πέρυσι και είναι σημαντικοί όπως ο Παπαγιάννης.

Μάλλον ανυπομονούν να ξεκινήσουν και αυτή την EuroLeague στην έδρα τους. Ξέρουμε πώς παίζουν στο ΟΑΚΑ, που έχουν την στήριξη του κόσμου και την τεράστια αμυντική δραστηριότητα που μπορούν να επιδείξουν σε κάποια σημεία του αγώνα. Υπάρχουν μερικά πράγματα που θεωρείς δεδομένα όταν ταξιδεύεις στην Αθήνα και ένα από αυτά είναι η ανάγκη να είσαι συγκεντρωμένος στο 100% αν θέλεις να παλέψεις για τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Τσους Ματέο.