Πιλάβιος: «Πιθανότατα τον Νοέμβριο η δίκη του Μήτογλου»

Αναμονή μερικών ακόμη εβδομάδων για την εκδίκαση της υπόθεσης ντόπινγκ του Ντίνου Μήτογλου, με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, νομικό που εκπροσωπεί τον 26χρονο, να μιλάει στην ΕΡΑ Σπορ για τη διαδικασία.

Πιλάβιος: «Πιθανότατα τον Νοέμβριο η δίκη του Μήτογλου»

Ο Ντίνος Μήτογλου είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας στο τέλος του Μάρτη και από τότε δεν έχουν υπάρξει ακριβή νέα για την πορεία της υπόθεσης και το... χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του στη δράση.

Ο Έλληνας φόργουορντ παραμένει εκτός παρκέ και περιμένει την ποινή του, η οποία ήδη... μετράει, όσους μήνες βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων. Παράλληλα, μαζί με τον δικηγόρο του, Σοφοκλή Πιλάβιο, ετοιμάζονται για την εκδίκαση της υπόθεσης, που θα ξεδιαλύνει το τοπίο αναφορικά με την τιμωρία του ποιοτικού παίκτη.

Μιλώντας στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» ο Πιλάβιος τόνισε μεταξύ άλλων πως όλη αυτή η καθυστέρηση μπορεί να βγει σε καλό, ενώ ανέφερε πως η δίκη θα γίνει πιθανότατα τον Νοέμβριο. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος νομικός:

«Έχει περάσει πολύς καιρός, καθώς υπήρχε η λεγόμενη προδικασία, πράγματα που απαιτούνταν για να φτάσουμε στη δίκη, η οποία βεβαίως δεν είναι ακριβώς δίκη. Έχουμε κάνει πάρα πολλή δουλειά, η λεγόμενη δίκη θα γίνει πιθανότατα τον άλλο μήνα. Δεν μου άρεσε που άργησε τόσο πολύ, όμως μπορεί να βγει σε καλό η καθυστέρηση. Υπάρχει το δικαίωμα δύο εφέσεων, η μία στο εφετείο της FIBA και η άλλη στο CAS, ωστόσο αν φτάσουμε εκεί θα αναγκαστώ να εγκαταλείψω την υπόθεση καθώς αποτελώ μέλος του».