Κλάιμπερν: «Είχα συμφωνήσει να μείνω στην ΤΣΣΚΑ πριν συμβούν όλα αυτά»

Σε δηλώσεις του ο Γουίλ Κλάιμπερν αποκάλυψε το παρασκήνιο σχετικά με την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ.

Κλάιμπερν: «Είχα συμφωνήσει να μείνω στην ΤΣΣΚΑ πριν συμβούν όλα αυτά»

Ο Γουίλ Κλάιμπερν μετά από 5 χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Εφές, κάτι που όπως αποκάλυψε στο basketnews.com δεν ήταν στα σχέδια του, αλλά προέκυψε λόγω του πολέμου.

«Ήμουν στην ΤΣΣΚΑ για πέντε χρόνια και σχεδίαζα να συνεχίσω. Πρακτικά είχα συμφωνήσει στην επέκταση του συμβολαίου μου πριν συμβούν όλα αυτά. Δεν ήταν εύκολο για μένα να φύγω, αλλά τουλάχιστον είμαι χαρούμενος με την ευκαιρία», δήλωσε σχετικά ο Αμερικανός φόργουορντ.

Ενώ συνέχισε αναφερόμενος στον τρόπο που αντιμετώπισε την κατάσταση από τον εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία και μετά: «Για να είμαι ειλικρινής, απ' έξω φαίνονται όλα άσχημα. Αλλά όσο ήμουν εκεί ποτέ δεν ένιωσα άβολα, ποτέ δεν ένιωσα διαφορετικά επειδή ήμουν εκεί. Ο οργανισμός παρέμενε επαγγελματικός, απολάμβανα την πόλη και όλα ήταν φυσιολογικά».

Σχετικά με το που θα συνέχιζε την καριέρα του και το ενδιαφέρον της Εφές δήλωσε: «Δεν είναι σίγουρος για το ποιος έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον, αλλά όταν εμφανίστηκε η Εφές δεν υπήρχε άλλη σκέψη για μένα».