EuroLeague: Πίτερς - Μποχωρίδης εκπροσώπησαν Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό σε συνάντηση της ELPA

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση της Ένωσης Παικτών (ELPA) στην Βαρκελώνη, με τον Nτέγιαν Μποντιρόγκα ως νέο Πρόεδρό της EuroLeague. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκαν από Πίτερς και Μποχωρίδη.

EuroLeague: Πίτερς - Μποχωρίδης εκπροσώπησαν Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό σε συνάντηση της ELPA

Στην Βαρκελώνη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων της Ένωσης παικτών (ELPA) με τον νέο πρόεδρο της EuroLeague Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Οι Άλεκ Πίτερς και Λευτέρης Μποχωρίδης παρευρέθηκαν στη συνάντηση, εκπροσωπώντας Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από την ομαλή συνεργασίας των πλευρών ενόψει και της έναρξης της νέας σεζόν στην EuroLeague, ενώ ως κύριος στόχος τέθηκε η εξέλιξη του αθλήματος και η προώθησή του.

Ο Μποντιρόγκα, μιλώντας στους παίκτες, τόνισε ότι: «Μετά από 22 χρόνια που βλέπουμε την λίγκα να μεγαλώνει είναι πλέον η ώρα να την πάμε στο επόμενο επίπεδο. Είναι ένα νέο ξεκίνημα και είστε σημαντικό κομμάτι της εξέλιξης της λίγκας. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και θα δουλέψουμε περισσότερο ώστε να αναβαθμίσουμε το προφίλ μας εντός και εκτός γηπέδου. Θέλω να σας ευχηθώ με καλή σεζόν με υγεία».