Ρεάλ-Νοτσιόνι: «Ο Καμπάτσο αργεί να βρει ομάδα και οι πόρτες κλείνουν σιγά-σιγά»

H Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει πρόταση επιστροφής στον Φακούντο Καμπάτσο και ο Αντρές Νοτσιόνι αναφέρθηκε στο θέμα. 

Ρεάλ-Νοτσιόνι: «Ο Καμπάτσο αργεί να βρει ομάδα και οι πόρτες κλείνουν σιγά-σιγά»

Ο Φακούντο Καμπάτσο αναδείχθηκε στη Ρεάλ και ακολούθως μετέβη στο ΝΒΑ και τους Νάγκετς. Ο Αργεντινός πλέι-μέικερ δεν έχει ομάδα, ψάχνει, αλλά δεν έχει πρόταση στις ΗΠΑ. Η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, θέλει να τον επαναφέρει στην Ευρώπη. Του έκανε πρόταση και αναμένει την απάντησή του.

Ο συμπατριώτης του, Αντρές Νοτσιόνι, και παλαίμαχος παίκτης Ρεάλ, αναφέρθηκε στο γεγονός, λέγοντας τα εξής: «Ο Καμπάτσο σίγουρα θα ακούσει διάφορες προτάσεις από το ΝΒΑ όμως αυτό που συμβαίνει είναι ότι καμία πρόταση δεν θα τον βοηθήσει να ξεπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τη Ρεάλ (σ.σ. πρέπει να ολοκληρώσει την αποπληρωμή της ρήτρας αποχώρησης που είχε οριστεί στα 6 εκατομμύρια ευρώ και συμφώμνησε να αποπληρώσει σε δόσεις για αρκετά χρόνια)».

Στη συνέχεια είπε: : «Πέρα από το οικονομικό κομμάτι που είναι σημαντικό, έρχεται και το αγωνιστικό. Μου φαίνεται πως αργεί πολύ και οι πόρτες του ΝΒΑ κλείνουν σιγά-σιγά. Το ίδιο ισχύει και στην Ευρώπη. Δεν λέω ότι δεν θα βρει ομάδα, γιατί ο Φάκου έχει μια θέση στην Ευρώπη στην ομάδα που τον θέλει όμως η αλήθεια είναι πως θα μπει με άλλον τρόπο καθώς η Ρεάλ έχει ήδη δυναμώσει πολύ. Χρωστάει χρήματα στη Ρεάλ, δεν ξέρω πόσα».